Do 3 týdnů o 25% šťastnější

Do 3 týdnů o 25% šťastnější

Můj muž přišel domů se slovy, do 3 týdnů budeme naše rodina o 25% šťastnější. Dívám se na něj, co zase četl, do čeho nás to bude zase nutit?

Založíme si rodinný kruh.

 

V čem takový rodinný kruh spočívá? Je to jednoduché. Každý večer si s dětmi po večeři sedneme a povíme si, co se nám za celý den líbilo. Najdeme alespoň jednu jedinou věc, která se za ten den povedla, při které jsme byli veselí, šťastní, nebo jsme se aspoň usmáli. Vězte či nevězte – nikdy není jediná. Je jich víc. Od rána do večera se stane tolik hezkých věcí, tolik drobností, maličkostí, které dokážou člověka potěšit. Od ranní společné snídaně, přes příjemnou procházku se psem, příjemné setkání s klientkou, veselý zážitek ve školce, až po náhodné setkání s milým člověkem na ulici, skvělým fotbalem, báječným plaváním, kde si můj syn sjel 3x malý tobogán a nakonec společně strávenou večeří, kde si o tom všichni popovídáme.

Usíná se mnohem lépe.

Když vím, že se mým dětem den líbil, cítím se i já dobře naladěná. I když jsem měla několikrát den, který bych nejraději zapomněla a měla pocit, že se nic zajímavého a veselého nestalo, našla jsem si tam své šťastné chvilky. Usíná se nám všem šťastněji.

3 týdny o 25% šťastnější?

 

ANO! Daří se nám všem lépe. Dětem v jejich každodenních činnostech. Prostřední syn zase hraje fotbal s nadšením beze strachu. První syn zvesela vstává a odchází do školy, nejmladší je většinu dne usměvavý. I můj muž vypadá mnohem spokojenější A já? Mně se změnil za poslední měsíc naprostý pohled na štěstí. Užívám si maličkosti. Užívám si setkání, jsem ráda za rodinný kruh, který mohu trávit se svými dětmi a když jsem nebyla jeden večer doma, bylo mi líto, že o rodinný kruh přicházím. Každý večer nás rozesměje, když nám nejmenší Filípek řekne, já budu první, já budu první. Mě se libilooooooo – U DĚDY, HRÁLI JSME SI S PLASTELÍNOU. Říká to každý večer a my už se všichni smějeme. Je pravda, že k dědovi chodí a hraje si tam s plastelínou, ale není to samozřejmě každý den.

DĚKUJI SVÉMU MUŽI, ŽE MNE I TÉMĚŘ PO 16 LETECH UMÍ UDĚLAT O 25% ŠŤASTNĚJŠÍ.

logo